Älykäs tuotelinja elastisoivalla vaikutuksella ehkäisemään juonteita ja kiinteyden menetystä. Tarjoaa erityisiä ratkaisuja aikuiselle, helposti kuivuvalle iholle. Täydellinen iholle, jossa on juonteita sekä kiinteyden ja elastisuuden puutetta.

REDENSIFYNG ANTI-AGE CREAM

REDENSIFYNG ANTI-AGE CREAM

Uudelleenmuokkaava, kiinteyttävä hoitovoide aikuiselle iholle. Ehkäisee juonteita ja veltostumista aiheuttavaa ihon tukikudoksen asteittaista rappeutumista. Uutta kollageenia stimuloivan älykkään collagen pro-yhdisteen sekä hyaluronihappoa suojaavan hyalu smart™pga –yhdisteen ansiosta se taistelee aktiivisesti juonteita, veltostumista sekä ihon tiheyden ja kiinteyden menetystä vastaan. Täyteläinen, suojaava koostumus auttaa palauttamaan ihon kiinteyden ja hehkun sekä häivyttämään juonteita.
Koko: 50 ml.

REGENERATING ANTI-WRINKLE OMEGA-CREAM

REGENERATING ANTI-WRINKLE OMEGA-CREAM

Elastisoiva hoitovoide tasoittamaan juonteita ja uudistamaan ihoa syvältä. Stimuloi uutta kollageenia, suojaa ihon tukikudosta hyalu smart™pga- sekä genius collagen pro –koostumusten synergisen vaikutuksen ansiosta. Rikastettu omega-keramideilla, jotka tekevät koostumuksesta arvokkaan ja luotettavasti ihon suojatoimintoja parantavan. Vahvistaa ihoa väsymystä ja ulkoisia haittakekijöitä vastaan (tuuli, kylmyys, kuiva ilmasto). Täyteläisen, nopeasti imeytyvän koostumuksen ansiosta ihosta tulee välittömästi ravittu, nuorekas ja kiinteämpi.
Koko: 50 ml.

REDENSIFYING ANTI-AGE SERUM

REDENSIFYING ANTI-AGE SERUM

Intensiivinen, uudistava hoitoseerumi, joka on suunniteltu hidastamaan jopa voimakkaimpia ikääntymisen merkkejä: juonteet ja kiinteyden menetys. Älykkään collagen pro –yhdisteen korkean pitoisuuden ansiosta se tehoaa ihon tiheydestä ja tukikudoksesta vastaaviin soluihin tehden ihosta kiinteän ja hehkuvan. Hetkessä imeytyvä koostumus tekee ihosta välittömästi tasaisen häivyttäen juonteita.
Koko: 50 ml.

REGENERATING ANTI-WRINKLE OMEGA-SERUM

REGENERATING ANTI-WRINKLE OMEGA-SERUM

Intensiivinen, elastisoiva hoitoseerumi juonteille. Korkean omega-keramidipitoisuuden ansiosta se suojaa ihon tukikudosta, parantaa suojaavia toimintoja ja ihon laatua. Suunniteltu erityisesti taistelemaan kuivuutta, syviä juonteita ja ihon veltostumista vastaan. Ravittu ja uusiutunut iho näyttää tasaiselta, pehmeältä ja hehkuvalta.
Koko: 30 ml.

Omega-Supermask - Regenerating Anti-Wrinkle Mask

OMEGA-SUPERMASK – REGENERATING ANTI-WRINKLE MASK

Intensiivinen, elastisoiva naamio, joka palauttaa elinvoimaisuuden iholle vain muutamassa minuutissa. “Upottaa” ihoon 20 ml anti-age tiivistettä, joka suojaa ihon tukirakennetta hyalu smart™ pga:n sekä älykkään collagen pro:n avulla. Täyteläinen omega-keramidiyhdiste auttaa palauttamaan ihon rasvahappopitoisuudet, tiivistää hajonneet ja heikentyneet solurakenteet sekä aikaansaa tasaisen ja kiinteän ihon hetkessä.
Määrä: 1 kpl.

Anti-Wrinkle eye cream

ANTI-WRINKLE EYE CREAM

Tasoittava ja häivyttävä hoitovoide silmänympärysiholle. Optismooth –teknologian ja sen “peitevoidemaisen” vaikutuksen ansiosta se tekee silmänympärysalueesta hetkessä raikkaan ja heleän. Päivä päivältä ihon mikroverenkierto paranee, juonteet tasoittuvat, joten silmäpussit, tummuus sekä harakanvarpaat vähenevät. Elastisoiva koostumus imeytyy hetkessä.
Koko: 15 ml.