Älykästä kosmetiikkaa elastisoivalla vaikutuksella, suunniteltu juonteita ja kiinteyden menetystä vastaan.

REGENERATING ANTI-WRINKLE Ω-CREAM

REGENERATING ANTI-WRINKLE Ω-CREAM

Elastisoiva hoito tasoittamaan juonteita ja uudistamaan ihoa syvältä. Stimuloi uutta kollageenia, suojaa ihon tukikudosta hyalu smart™pga- sekä genius collagen pro –koostumusten synergisen vaikutuksen ansiosta. Rikastettu omega-keramideilla, jotka tekevät koostumuksesta arvokkaan ja luotettavasti ihon suojatoimintoja parantavan. Vahvistaa ihoa väsymystä ja ulkoisia haittakekijöitä vastaan (tuuli, kylmyys, kuiva ilmasto). Täyteläisen, nopeasti imeytyvän koostumuksen ansiosta ihosta tulee välittömästi ravittu, nuorekas ja kiinteämpi.

REGENERATING ANTI-WRINKLE Ω-SERUM

REGENERATING ANTI-WRINKLE Ω-SERUM

Intensiivinen, elastisoiva hoito juonteille. Korkean omega-keramidipitoisuuden ansiosta se suojaa ihon tukikudosta, parantaa suojaavia toimintoja ja ihon laatua. Suunniteltu erityisesti taistelemaan kuivuutta, syviä juonteita ja ihon veltostumista vastaan. Ravittu ja uusiutunut iho näyttää tasaiselta, pehmeältä ja hehkuvalta.

REDENSIFYING ANTI-AGE CREAM

REDENSIFYING ANTI-AGE CREAM

Uudelleenmuokkaava, kiinteyttävä hoito aikuiselle iholle. Ehkäisee juonteita ja veltostumista aiheuttavaa ihon tukikudoksen asteittaista rappeutumista. Uutta kollageenia stimuloivan älykkään collagen pro-yhdisteen, sekä hyaluronihappoa suojaavan hyalu smart™pga –yhdisteen ansiosta se taistelee aktiivisesti juonteita, veltostumista, sekä ihon tiheyden ja kiinteyden menetystä vastaan. Täyteläinen, suojaava koostumus auttaa palauttamaan ihon kiinteyden ja hehkun, sekä häivyttämään juonteita.

REDENSIFYING ANTI-AGE SERUM

REDENSIFYING ANTI-AGE SERUM

Intensiivinen, uudistava hoito suunniteltu hidastamaan jopa voimakkaimpia ikääntymisen merkkejä: juonteet ja kiinteyden menetys. Älykkään collagen pro –yhdisteen korkean pitoisuuden ansiosta se tehoaa ihon tiheydestä ja tukikudoksesta vastaaviin soluihin tehden ihosta kiinteän ja hehkuvan. Hetkessä imeytyvä koostumus tekee ihosta välittömästi tasaisen häivyttäen juonteita.

ANTI-WRINKLE EYE CREAM

ANTI-WRINKLE EYE CREAM

Tasoittava ja häivyttävä hoito silmänympärysiholle. Optismooth –teknologian ja sen “peitevoidemaisen” vaikutuksen ansiosta se tekee silmänympärysalueesta hetkessä raikkaan ja heleän, tummuus ja väsymyksen merkit häviävät välittömästi. Päivä päivältä ihon mikroverenkierto paranee, juonteet tasoittuvat, joten silmäpussit, tummuus sekä harakanvarpaat vähenevät. Elastisoiva koostumus imeytyy hetkessä.

AGE REPAIR Ω-SUPERMASK™  UUDISTAVA, JUONTEITA TASOITTAVA NAAMIO

AGE REPAIR Ω-SUPERMASK™
UUDISTAVA, JUONTEITA TASOITTAVA NAAMIO

Intensiivinen, elastisoiva hoito, joka palauttaa elinvoimaisuuden iholle vain muutamassa minuutissa. “Upottaa” ihoon 20 ml anti-age tiivistettä, joka suojaa ihon tukirakennetta hyalu smart™ pga:n sekä älykkään collagen pro:n avulla. Täyteläinen omega-keramidiyhdiste auttaa palauttamaan ihon rasvahappopitoisuudet, tiivistää hajonneet ja heikentyneet solurakenteet, sekä aikaansaa tasaisen ja kiinteän ihon hetkessä.