Tuotelinja kirkastaa ja täytelöittää ihoa sekä taistelee juonteita, epäpuhtauksia ja ihon sameutta vastaan.

HYPERACTIVE ANTI-AGE CONCENTRATE

HYPERACTIVE ANTI-AGE CONCENTRATE

Tehokas anti-age -tiiviste, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta, ennaltaehkäisten ja korjaten ikääntymisen merkkejä. Antioksidanttinen tiiviste sopii käytettäväksi väsyneelle ja stressaantuneelle iholle virkistämään ja korjaamaan ihoa tehden siitä upean heleän.
Koko: 30 ml.

ILLUMINATING ANTI-AGE CREAM

ILLUMINATING ANTI-AGE CREAM

Ihoa ravitseva voide ennaltaehkäisee ympäristön ja stressin aiheuttamaa ikääntymistä jättäen ihon kirkkaaksi ja tasaiseksi. Voiteen sisältämä stabiili C-vitamiini uudistaa ihoa vähentämällä pigmenttiläiskiä, epätasaista ihonväriä, juonteita ja sameutta.
Koko: 50 ml.

regenerating illuminating lotion

REGENERATING ILLUMINATING LOTION

Hoitovesi, joka palauttaa ihon kirkkauden ja kosteustasapainon jättäen ihon raikkaaksi. HYALU SMART TM PGA -yhdiste stimuloi hyaluronihapon tuotantoa tehden ihosta kosteutetun ja pehmeän.
Koko: 200 ml.

hyperactive anti-spot concentrate

HYPERACTIVE ANTI-SPOT CONCENTRATE

Ihoa kirkastava tiiviste, joka vähentää ihon pigmentaatiota tehden ihosta kuulaan ja tasaisen värisen. Tiiviste soveltuu erinomaisesti käytettäväksi myös juonteiden häivyttämiseen. Uuden sukupolven C-vitamiinia ja hyaluronihappoa sisältävät tuotteet stimuloivat ihon kollageenisynteesiä, suojaavat ympäristön ikäännyttäviltä vaikutuksilta sekä tekevät ihosta kirkkaamman, pehmeämmän ja kuulaamman.
Koko: 30 ml.