Torjuu myös kosteuden puutteesta sekä kasvojen ilmeistä johtuvia juonteita. Meso Fill sopii heille, joilla on ikääntymisen merkkejä, myös alkuvaiheessa olevia. Juonteille, jotka johtuvat ihon kuivuudesta tai kasvojen ilmeistä.

lifting plumping cream

LIFTING PLUMPING CREAM

Täytelöittävä, ryppyjä häivyttävä hoitovoide. Vaikuttaa kaikentyyppisiin ryppyihin ja juonteisiin. Täyteläinen koostumus, joka silottaa ihoa ja luo kasvoista kiinteämmät ja tasaisemmat.
Koko: 50 ml.

plumping skin renewal serum

PLUMPING SKIN RENEWAL SERUM

Intensiivinen anti age tiivistekaksitehoisella vaikutuksella:
1. TÄYTELÖITTÄÄ Vähentää ilmejuonteiden ja ryppyjen syvyyttä.
2. KUORII Pitkäkestoisesti vapautuvat kuorivat hapot taistelevat ihon pikkuvirheitä vastaan sekä tasoittavat epätasaista ja sameaa ihon sävyä. Erittäin silottava koostumus, tekee ihosta tasaisemman ja silkkisemmän jo ensimmäisellä levityskerralla.
Koko: 30 ml.

lift & fill 4-weeks shock action

LIFT & FILL – 4 weeks shock action

Intensiivinen ryppyjä vastaan taisteleva kosmeettinen hoitokuuri, joka on saanut inspiraationsa esteettisten lääkehoitojen botuliinipistoksista. Vaikuttaa kaikentyyppisiin ryppyihin. Tiiviin ja sileän koostumuksensa avulla luo ohuen, kiinteyttävän ja kohottavan kalvon iholle, joka antaa näkyviä tuloksia välittömästi.
Koko: 4 x 3,5 ml.

instant lift eye contour and deep wrinkle

INSTANT LIFT EYE CONTOUR AND DEEP WRINKLE

Intensiivinen silmänympärystuote, joka antaa välittömästi silottavan vaikutuksen. Saanut inspiraationsa esteettisten lääkehoitojen yhdistelmästä täytehoito + botuliini). Koostumus, joka tasoittaa ryppyjä, harakanvarpaita, väsymyksen merkkejä ja tummia silmänalusia hetkessä. Toimii kaikentyyppisillä juonteilla. Tekee silmistä virkeämmän ja kirkkaamman näköiset. Tuoksuton.
Koko: 15 ml.