Älykästä kosmetiikkaa täytelöittävällä vaikutuksella, suunniteltu ensimmäisille juonteille, syvemmille uurteille, kuivuudesta johtuville juonteille sekä ilmejuonteille.

PLUMPING INFUSION CREAM

PLUMPING INFUSION CREAM

4w filler*. Fill+btx -teknologia, joka on voimakas yhdiste minihyaluronihappoa – innovatiivinen erittäin pienimolekyylipainoinen hyaluronihappo, joka imeytyy tehokkaasti – sekä gaba btx, joka tasoittaa ilmejuonteita ja taistelee aktiivisesti ensimmäisiä, syviä, kuivuudesta johtuvia juonteita sekä ilmejuonteita vastaan. Täyteläisen voidemainen hoitovoide, nopeasti imeytyvä koostumus täyttää ja tasoittaa juonteita, tekee ihosta välittömästi nuoremman näköisen ja antaa ylellisen täyteläisen, hyvinvoivan ja kiinteän tunteen.

PLUMPING INFUSION SERUM

PLUMPING INFUSION SERUM

Intensiivinen kolmivaikutteinen täytelöittävä seerumi:
1) Minimoi ikääntymisen vaikutuksia palauttamalla ihon tiheyden.
2) Rentouttaa ilmejuonteita.
3) Tasoittaa ihon pintaa fill+btx -teknologian avulla, joka taistelee aktiivisesti eri tyyppisiä juonteita vastaan: ensimmäisiä, syviä ja kuivuudesta johtuvia juonteita sekä ilmejuonteita.
2% n-asetyyliglukosamini lisää luonnollisesti hyaluronihappoa ihossa ja aikaansaa näin täyteläisen ja kiinteän tunteen. Kevyen koostumuksen, sekä kirkastavien mikropigmenttien ansiosta iho on tasainen ja säteilevä. Syvät juonteet tasoittuvat päivä päivältä enemmän ja ihosta tulee jälleen kiinteä ja tasainen.

INFUSION SLEEPING CREAM

INFUSION SLEEPING CREAM

Intensiivinen täytelöittävä yövoide virkistävä yöhoito, joka uudistaa ihoa ja taistelee väsymyksen, sekä ikääntymisen merkkejä vastaan. Minihyaluronihapon täytelöittävän vaikutuksen, sekä erinomaisen ihoa läpäisevän ominaisuuden ansiosta ihosta tulee yö toisensa jälkeen kiinteämpi ja täyteläisempi. Kreatiinin voimakkaasti energisoivan vaikutuksen ansiosta se vahvistaa ihosoluja, uudistaa ihoa syvältä ja stimuloi uusien ainesosien muodostumista. Tämän energialatauksen ansiosta iho on aamulla levännyt, nuorekas ja hehkuva. Täyteläisen voidemainen koostumus on suunniteltu luomaan erityinen, ohut kalvo iholle, jotta tehokkaat, uudistavat ja juonteita ennaltaehkäisevät ainesosat vapautuisivat ja imeytyisivät parhaalla mahdollisella tavalla yön aikana.

Meso Fill INFUSION-SUPERMASK

Meso Fill INFUSION-SUPERMASK™

Plumping anti-wrinkle mask täytelöittävä, juonteita tasoittava naamio sisältää minihyaluronihappoa. Kasvot tuntuvat kiinteämmiltä ja iho tasaisemmalta jo muutamassa minuutissa. Tähän “musta”naamioon on upotettu 20 ml erittäin täyteläistä seerumia, joka täyttää ihon korkeapitoisilla aktiiviaineilla. Tuotteen fill+btx teknologiat perustuvat uusiin yhdistelmähoitoihin, joita käytetään esteettisessä lääketieteessä (täyteaine+botuliini) ja sillä on kaksinkertainen juonteita tasoittava vaikutus:
1) täyttää (fill) ensimmäisiä, syviä ja kuivudesta johtuvia juonteita

2) tasoittaa (btx) ilmejuonteita
Palauttaa iholle elinvoimaisuuden ja kirkkauden jo 10 minuutissa, iho tuntuu kiinteältä ja täyteläiseltä heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen.