Puhdistavat, ihoa rauhoittavat ja täsmällisesti hoitavat tuotteet.

PRE-PROBIOTIC BALANCING CREAM

PRE-PROBIOTIC BALANCING CREAM

Intensiivisesti elvyttävä hoitovoide. ReviBiome -järjestelmän ansiosta se palauttaa ihon pinnalla luonnollisesti esiintyvien hyvien bakteerien tasapainon ja vahvistaa sen suojaavia toimintoja, ehkäisee ihon ärsytyksiä, kuivumista ja ikääntymistä. Imeytyy helposti, tekee ihosta tasaisemman, pehmeämmän ja kosteutetun. Tuoksuton, allergeeniton.
Koko: 250 ml.

PRE-PROBIOTIC BALANCING ESSENCE

PRE-PROBIOTIC BALANCING ESSENCE

Vahvistava ja harmonisoiva hoitosuihke stressaantuneelle ja ärsyyntyneelle iholle. Palauttaa ihon pinnalla luonnollisesti esiintyvien hyvien bakteerien tasapainon, torjuu ihon ärsytyksiä ja kuivumista. Edesauttaa ihon nuorekkuuden säilymistä. Huomaamaton ja painoton koostumus, joka antaa iholle välittömän raikkauden tunteen. Hajusteeton.
Koko: 125 ml.

calming serum

CALMING SERUM

Punoitusta tasoittava ja herkkää ihoa vahvistava tiiviste. Suojaa couperoottista ihoa tai ihoa, joka on ärsyyntynyt farmakologisten ja antibioottihoitojen, epätasapainoisen elämäntyylin ja dieettien, auringon tai ilmaston ansiosta. Seerumi rauhoittaa ja vahvistaa, taistelee ärsytyksiä, kosteusköyhyyttä ja ihon ikääntymistä vastaan. Silkkinen ja suojaava koostumus. Ei sisällä hajusteallergeeneja.
Koko: 30 ml.

hydrating serum

HYDRATING SERUM

Kosteuttava seerumi, joka auttaa varastoimaan ja palauttamaan ihon hyvinvoinnin kuivalle, stressaantuneelle ja ulkoisten tekijöiden ärsyttämälle iholle. Hydro-repair complex jättää ihon syväkosteutetuksi. ReviBiome System tasapainottaa ihon ekosysteemin hyviä bakteereita, joita on luonnostaan ihon pinnalla. Rauhoittaa ja vahvistaa ihoa, taistellen ihoärsytyksiä, kosteusköyhyyttä ja ihon ikääntymistä vastaan. Täyteläinen ja ravitseva koostumus. Ei sisällä hajusteallergeenejä.
Koko: 30 ml.

anti-imperfection serum

ANTI-IMPERFECTION SERUM

Intensiivisesti tasapainottava hoitoseerumi epäpuhtaalle iholle, jossa on laajentuneita huokosia ja arpia. Ideaali kosmeettinen apu couperosaan ja akneen taipuvaisille ihoille sekä ihoille, jotka ovat ärtyneet farmakologisten hoitojen tai antibioottikuurien ansiosta. Yksi aktiivisista raaka-aineista on 3% Vitamin PP, joka vahvistaa ihoa, vähentää mustapäiden, aknearpien ja näppyjen syntymistä. Öljytön ja nopeasti imeytyvä koostumus. Hajusteeton.
Koko: 30 ml.

clensing micellar water mousse

CLEANSING MICELLAR WATER-MOUSSE

Pehmeä mousee, joka muuttuu raikkaaksi misellivedeksi tullessaan kosketuksiin ihon kanssa. Poistaa epäpuhtaudet ja meikinrippeet silmistä, huulilta ja kasvoista kuivattamatta ihoa. ReviBiome System -yhdisteen avulla se puhdistaa ihon hellävaraisesti muuttamatta ihon pinnalla luonnollisesti olevan suojaavan bakteerien ekosysteemin herkkää tasapainoa. Saippuaton, kaasuton, tuoksuton.
Koko: 225 ml.

REBALANCING HYDRA-TONER

REBALANCING HYDRA-TONER

Kasvovesi, jonka pehmeät mikropartikkelit sulavat iholle ja vapauttavat tehokkaasti kosteuttavan hyaluronihapon iholle antaen sille välittömästi raikkaan ja sileän tunteen. Pre- ja probioottipohjaisen ReviBiome System -yhdisteen avulla kasvovesi ylläpitää ja turvaa ihon bakteerien ekosysteemin fysiologista tasapainoa. Hellävarainen, alkoholiton, säilöntäaineeton, hajusteeton.
Koko: 200 ml.

rich balancing cream

RICH BALANCING CREAM

Ravitseva ja korvaava hoitovoide, joka on ihanteellinen kuivalle, hilseilevälle ja punoittavalle iholle, joka on taipuvainen atopiaan tai muuten kaipaa intensiivistä kosteutusta ja hoitoa sekä suojaa ulkoisilta haittatekijöiltä (kylmä ilma, aurinko, tuuli, lääkehoidot). Täyteläinen, uudistava, nopeasti imeytyvä koostumus. Ei sisällä tuoksuallergeenejä.

soothing eye contour cream

SOOTHING EYE CONTOUR CREAM

Hellävarainen silmänympärysvoide, jonka koostumus on suunniteltu hoitamaan erityisesti kuivaa silmänympärysaluetta ja taistelemaan hienoja juonteita ja ryppyjä vastaan ilman punoitusta ja nipistelyä. Sopii hyvin herkille silmille, piilolinssien käyttäjille, silmänympärysalueen punoitukseen ja ärtyneelle iholle. Ei sisällä tuoksuallergeenejä.

daily protection cream

DAILY PROTECTION CREAM SPF50

Päivittäin käytettävä suojavoide ikääntymismuutoksia ehkäisevällä ja tasapainottavalla vaikutuksella.
Täydelinen tuote suojaavana meikinpohjustustuotteena ja suojatuotteena esim. ulkoilmaliikuntaan. Raikas ja äärimmäisen kevyt geelivoidekoostumus, joka imeytyy nopeasti eikä jätä valkoista pintaa iholle.
Koko: 50 ml.

soothing eye contour minisize

SOOTHING EYE CONTOUR MINISIZE

Minikokoinen Soothing eye contour cream -silmänympärysvoide.
Koko: 5 ml.