Toimitusehdot

Toimitamme tilaamasi tuotteet yleensä 1-5 työpäivän kuluessa tilauksestasi. Verkkokaupan kautta tilatut ja maksetut tuotteet toimitamme lähimpään noutopisteeseesi.

MAAHANTUONNIN VARASTON OSOITE

Porvoon Kirjakeskus Oy
Teollisuustie 4
06150 Porvoo

Huom. RVB LAB The Skin & Make Up tilausten saapumisilmoituksessa lukee lähettäjänä Camilla Aho Oy Ab / co. Porvoon Kirjakeskus Oy.

TOIMITUSKULU

Toimituskulu 3,90 eur. Yli 90 eur tilaukset ilman toimituskulua.

MAKSUTAVAT

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, RVB LAB toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oy (entinen Suomen Verkkomaksut Oy). Paytrail Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja.

Paytrail Oy
y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

VERKKOPANKIT

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.