Smooth Perfection -puuteri

Innovatiivinen voide-puuterikoostumus, joka on erittäin pehmeä ja mukavan tuntuinen. Puuteri korostaa ihon luonnollista sävyä ja tasoittaa ihon pintaa piiloittaen laajentuneet huokoset ja pienet ihovirheet sekä pidentää meikin kestoa.

50,00 

11
12
13
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

KOOSTUMUS:

Innovatiivinen voide-puuterikoostumus, joka on erittäin pehmeä ja mukavan tuntuinen. Antaa mattaisen pinnan iholle kuivattamatta. Puuteri korostaa ihon luonnollista sävyä ja tasoittaa ihon pintaa piiloittaen laajentuneet huokoset ja pienet ihovirheet sekä pidentää meikin kestoa. Kätevä ja kompakti pakkaus, joka on täydellinen mukaan myös pieneen laukkuun.

AKTIIVIRAAKA-AINEET:

ALOE VERA

  • Rauhoittaa, kosteuttaa, uudistaa, ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä.
  • Suosittu raaka-aine suojaamaan ja hoitamaan kaikista herkintäkin ihoa.

KARITEVOI

  • Kosteuttaa, rauhoittaa ja ravitsee
  • Suojaa ihoa kuivumiselta ja ikääntymisen merkeiltä
  • Tehostaa ihon uudistumista ja parantaa sen elastisuutta

LEVITYS:

BRUSH#07: erittäin luonnollisen meikin tekoon, päivittäin normaalille ihotyypille. Levitä tuote siveltimellä T-alueelle (otsa, nenä, poskipäät ja leuka) kevyin sivelevin ja taputtelevin liikkein.

PUUTERIVIPPA: tasaisen ja erittäin peittävän meikin tekoon, luodaksesi täydellisen «posliinimaisen ihon», levitä puuteri taputellen se kauttaaltaan kasvoille puuterivipan kanssa.

BAKING: Levitä puuteri kasvoilla kauttaaltaan niille alueille, joihin on kerrostettu ensin peitevoidetta. Tämä tasoittaa ihon pinnan ja piilottaa laajentuneet huokoset ja juonteet ja saa meikin pysymään pidempään.

Vegaaninen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Smooth Perfection -puuteri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.